De Corona Helpdesk

Nu voor alle ondernemers met vragen in deze onzekere tijd, de corona helpdesk van Lex!
Klik hier!

Juridische documenten,
maar dan makkelijk

Losse contracten

Makkelijk en snel online jouw juridische documenten geregeld! Zo kan jij meteen weer aan de slag met dat wat je het liefste doet!

Pakketten

Speciaal samengestelde pakketten voor verschillende doeleinden. Zo heb je alles wat je nodig hebt en kan je meteen aan de slag!

Vrienden van Lex

Als vriend van geniet je van kortingen, advies, bedrijfsscans en meer. Wel volgens de bekende service van Lex, heel simpel!

Werken aan de juridische gezondheid van jouw bedrijf? Ga meteen aan de slag!

Begin directBegin direct

Uitvraagformulier

Na je bestelling krijg je een mailtje met daarin een link naar een specifiek gemaakt uitvraagformulier.

Contract maken

Wanneer Lex de input van jouw formulier terug krijgt, gaat hij aan de slag om het contract te maken

Uploaden en downloaden

Als het contract af is, zorgt Lex ervoor dat het in jouw portaal komt te staan die je aanmaakt bij de bestelling! Handig he?

WAAR LEX MEE WERKT

De service van Lex…

Lees meer!Lees meer!

Snelle levering

Door de digitale werkwijze van Lex, is het mogelijk op elk moment van de dag en waar dan ook het benodigde formulier in te vullen, waarmee Lex aan de slag kan!

Cloud opslag

Het online dossier biedt de mogelijkheid altijd je juridische documenten bij je te hebben. Waar je ook inlogt, ze staan altijd voor je klaar online op jouw dashboard bij downloads.

Altijd hoge kwaliteit

Door de nauwe samenwerking met VDT Advocaten biedt Lex jou de hoogste kwaliteit van juridisch advies en juridische documenten.

Makkelijk

Lex werkt met formulieren voor de benodigde informatie om een contract op te stellen. Bij alle vragen staat een duidelijke beschrijving, in normaal begrijpelijk Nederlands.

Zonder hulp van Lex

Contracten online ergens vandaan plukken, maar niet zeker weten of die zo waterdicht of hulpvol zijn als je denkt en hoopt.

Met hulp van Lex

Altijd je juridisch adviseur bij de hand! Bel, chat of Skype even met Lex, zo weet je altijd wat er nog mogelijk is en waarbij je eventueel geholpen bent.

Google reviews

★★★★★

Voor het eerst in contact gekomen met HalloLex via Instagram, ik zag een feestelijke foto van de lancering voorbijkomen op het account van Station88. ...

Nino Hogenkamp, Tilburg

★★★★★

De lancering van HalloLex trok mijn aandacht. Een nieuw concept zoals dit is namelijk voer voor een conceptmaker als ik. Toen ik niet veel later een a...

Chantal van der Nat, Tilburg

★★★★

Michele van der Werf, Tilburg

★★★★★

Wouter van der Werf, Tilburg

★★★★★

Sjoerd Laurensse, Tilburg

More Reviews