Nu bij Lex, de vrienden van!

Altijd jouw juridisch adviseur om hulp kunnen vragen? Iemand die even met je mee kan kijken en kan helpen met het nemen van de juiste stappen op juridisch vlak?
Word dan nu vriend van Lex! Als vriend van geniet je van kortingen, advies, bedrijfsscans en meer. Wel volgens de bekende service van Lex, heel simpel!

Scroll snel door!

Advies

Jouw persoonlijke adviseur!

Jij en Lex zijn een team! Heb je een vraagje, kom je even ergens niet uit of wil je even sparren op juridisch gebied met iemand over jouw onderneming? Dan kan dat nu! Bel, app, chat of mail Lex en hij probeert je zo goed mogelijk te helpen!

Kortingen

Meer documenten, voor minder geld!

Elke vriend van Lex krijgt kortingen op juridische documenten én op pakketten! Zo geniet je van alle juridische producten van Lex, maar dan voor een nóg aangenamer prijsje! Tevens worden alle documenten die je als abonnee aanschaft na een jaar herzien, indien er wijzigingen in het Nederlands recht zijn aangebracht! Top toch?

Als vriend van Lex krijg je..

Jaarlijkse revisie van je aangeschafte juridische documenten

20% korting op juridische documenten

30% korting op pakketten van Lex

Én kun je onbeperkt bellen, chatten, appen, facetimen, noem het maar op!

Even proberen

Maandelijks

Geniet van het extra advies die Lex je biedt, maar dan voor een maand. Loopt automatisch af na een maand, dus je zit nergens aan vast!

€77/ maand

Spring in het diepe met Lex!

Per jaar

Jij weet Lex te vinden! Het komende jaar zorgen Lex en jij er samen voor dat je onderneming op juridisch vlak helemaal gezond is. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan (en bespaar je €360).

€47/ maand