aandeelhouders

Hieronder staan alle documenten die enige betrekking hebben tot
aandeelhouders voor jou als ondernemer

Maar dan simpel en direct uitgelegd!

intern

aandeelhouders-overeenkomst

Afspraken tussen aandeelhouders, duidelijk op papier. Misschien wel het belangrijkste en de basis van je bedrijf wanneer je samenwerkt met meerdere aandeelhouders!

management-overeenkomst

Het is, net zoals dat je tussen jou en de holding een arbeidsovereenkomst afsluit, ook gebruikelijk om een management-overeenkomst af te sluiten tussen de werkmaatschappij en de holding.

rekening-courant overeenkomst

Hierin leg je schriftelijk vast dat alle geldvorderingen en geldschulden die de DGA en de bv over en weer op elkaar hebben automatisch worden verrekend.

dGA-overeenkomst

Ben jij de DGA van een BV? Dan is deze arbeidsovereenkomst voor jou! Je bent namelijk als DGA als het ware in dienst bij jouw BV.

extern

intentieverklaring

Voor als je een bepaalde zekerheid wilt hebben om alvast te beginnen, biedt een intentieverklaring een uitkomst. Zo’n verklaring geeft beide partijen duidelijkheid tijdens het verkoopproces en voorkomt geschillen.

VOF-overeenkomst

Een samenwerkingsvorm waarin je met minimaal twee personen een onderneming voert onder één naam. In deze overeenkomst staan afspraken die zijn gemaakt tussen de verschillende vennoten.

Mis je nog iets?

Lex heeft zoveel mogelijk gedekt, maar kan wat over het hoofd hebben gezien...

Het team

Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden!

small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat